Ibrahimovic lõi zlatanliku võiduvärava: milleks joosta, kui saad lennata

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Zlatan Ibrahimovic aitas AC Milani võidule.
Zlatan Ibrahimovic aitas AC Milani võidule. Foto: Andrea Bressanutti/AP

Itaalia jalgpalli kõrgliigas teenis AC Milan võõrsil 2:1 võidu Udinese üle. Milano klubi võiduvärava lõi 83. minutil 39-aastane Zlatan Ibrahimovic.

Kuigi Milan läks kohtumist juba 18. minutil Franck Kessie tabamusest juhtima, suutis Rodrigo De Paul 48. minutil penaltist viigistada. Milanile kindlustas hooaja viienda võidu Ibrahimovic, kes lõi palli vägagi temaliku ehk akrobaatilise ülepealöögiga väravasse.

Oktoobris 39. sünnipäeva tähistanud rootslane on nelja mänguga tänavu kirja saanud juba seitse väravat. «Lõin hea värava, aga võit loeb rohkem. Oleme Euroopas üks noorimaid meeskondi. Mina tõstan keskmist vanust ja võtan selle eest süü enda peale, kuid meeskonnakaaslased panevad mind noorelt tundma,» kommenteeris Ibrahimovic oma võiduväravat.

Sotsiaalmeediasse lisas Ibrahimovic pildi aga väravaolukorrast ning kirjutas juurde: «Milleks joosta, kui saad lennata.»

Oma teisel AC Milani tulekul on Ibrahimovic suutnud lüüa 22 Serie A mänguga 17 väravat. Tema hea mänguvorm kajastub ka tabelis. Sel hooajal on meeskond Itaalias teeninud viis võitu ja ühe viigi, mis annab 16 punktiga esikoha. Serie A kaotusteta seeria pikenes Milanil 24-mänguliseks.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles