Ennustus: Otepää toob Allar Levandile järjekordse triumfi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Levandi
Allar Levandi Foto: Toomas Huik / Postimees


Nädalavahetusel Otepääl aset leidval murdmaasuusatamise MK etapil toimub ka harrastajate sõit, millest võtab osa hulganisti tuntud tegijaid. Startivatest kuulsustest peavad Triobeti bookmakerid suurimaks favoriidiks Allar Levandit.


24 aastat tagasi Calgarys kahevõistluses olümpiapronksi võitnud Allar Levandi võidab Triobeti spordianalüütikute hinnangul Otepääl nii oma endisi kolleege Magnar Freimuthi ja Ago Markvardti kui ka möödunud aastal oma suusasaadet vedanud näitlejat Veiko Tääri.

Lisaks eelpool nimetatud tuntud tegelastele astuvad pühapäeval starti ka Kanal2 tantsusaate võitnud Jan Uuspõld ning superstaar Liis Lemsalu isa, endine jalgpallur Marek Lemsalu. Meeste omavahelises duellis suusarajal peavad Triobeti bookmakerid favoriidiks pigem sportliku taustaga Lemsalu.

Eestlaste parimaks homsel sprindivõistlusel hinnatakse Kein Einastet, kuid meie koondise liikmete jõudmist finaali peetakse pigem ebatõenäoliseks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles