Politsei vahistas väidetavalt tüdruksõpra rünnanud Manchester Unitedi legendi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ryan Giggs.
Ryan Giggs. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubi legend ja praegune Walesi koondise peatreener Ryan Giggs vahistati süüdistatuna tüdruksõbra Kate Greville'i ründamises. Endine tippjalgpallur eitab kõiki süüdistusi.

Giggs toimetati möödunud nädalavahetusel Manchesteri politseijaoskonda, kus tal tuli sündmuste kohta aru anda. Pärast vestlust pääses mees kautsjoni eest kinnipidamisest, kuid uurimine mõistagi sellega pole lõppenud.

Sündmused hakkasid hargnema, kui Manchesteri politseile laekus teave, et ühes kodus on toimunud korrarikkumine. Greville oli saanud väiksemaid vigastusi, aga arstiabi vaja polnud. «Kahtlustatuna peeti kinni 46-aastane mees,» seisis politsei teadaandes.

Giggsi agent lükkas kõik süüdistused tagasi ja endine jalgpallur teeb politseiga koostööd, et uurimine kiiremini lahenduse saaks. «Ta eitab kõiki süüdistusi, mis tema vastu esitati. Härra Giggs teeb meeleldi ametivõimudega koostööd,» vahendas agent Giggsi sõnu.

Antud vahejuhtum on jõudnud ka Walesi jalgpalliliitu ning seal arutatakse edasisi samme. «Alaliit on teadlik väidetavast rünnakust, millesse on segatud ka meie peatreener Ryan Giggs. Vähese informatsiooni tõttu ei soovi me rohkem kommentaare jagada,» tõdes Walesi jalgpalliliit oma kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles