Uus tase: terve korvpallimeeskond on koroonaviiruse küüsis

Ville Arike
, reporter
Copy
Pildimeenutus aastast 2011, kui Ljubertsõ Triumfi peatreener Valdemaras Chomicius viskas end Balti liiga mängus Tartu Rockiga protestiks eemaldamise vastu demonstratiivselt pikali. Praegu juhendab Chomicius Kiievi Budivelnikut, kus terve meeskond on nakatunud koroonaviirusega.
Pildimeenutus aastast 2011, kui Ljubertsõ Triumfi peatreener Valdemaras Chomicius viskas end Balti liiga mängus Tartu Rockiga protestiks eemaldamise vastu demonstratiivselt pikali. Praegu juhendab Chomicius Kiievi Budivelnikut, kus terve meeskond on nakatunud koroonaviirusega. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Ukraina kuulsamaid korvpalliklubisid Kiievi Budivelnik teatas kodulehel, et esindusmeeskond on täies koosseisus (!) langenud koroonaviiruse küüsi.

Positiivse proovi andsid kõik Kiievi klubi mängijad, samuti ka treenerid. Meeskonna peatreener on nimekas leedulane, Souli olümpiavõitja Valdemaras Chomicius.

Meeskond läks täies koosseisus kahenädalasse karantiini. Teates lisati, et enamik mängijatest ja treeneritest tunneb end hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles