BLOGI JA GALERII Rabedalt esinenud Kalev/Cramo sai kodusaalis Astanalt lüüa (1)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy

Kuu pikkuse pausi järel VTB Ühisliigas mänginud BC Kalev/Cramo pidi koduses Saku suurhallis tunnistama Nur Sulatani Astana 92:85 paremust. Kohtumise käigu leiab allolevast blogist. 

Enne mängu

Kalev/Cramo läheb hooaja esimesele kodumängule vastu väga pehmelt pinnaselt. Nende starti on seganud koroonaviirus, meeskond pole komplekteeritud ning niigi hõredast korvialusest tõenäoliselt puudub hüppeliigest vigastanud tsenter Rauno Nurger. Lisaks saadi üleeile koduliigas üllatuslikult lüüa Rapla Avis Utilitaselt.

Küll aga peaks platsile naasma õlavigastusest paranenud Gabe Bealer. Tema ja Tanel Kurbas hakkavadki ilmselt Devin Thomast ja Kregor Hermetit korvi all abistama. 

Astana meeskonnas kannavad põhiraskust välismängijad. Eelmise hooaja leegionäridest on meeskonda jäänud 88 cm pikkune kaitsja Jeremiah Hill. Lisaks neljale ameeriklasele kuulub tiimi kaks lätlast: Martins Meiers ja Ojars Silins, seisab Kalev/Cramo kodulehel.

Astana üks liidreid on keskmiselt 16 punkti ja viis lauapalli kogunud Adonis Thomas. 201 cm pikkune ääremängija jooksis kuuel korral platsile ka NBAs. Kireva karjääri jooksul on ta mänginus veel G-liigas, Itaalias, Türgis, Saksamaal, Prantsusmaale ning viimati Mehhikos.

Seni on Kasahstani klubi võitnud ühe ning kaotanud neli matši. Ainus triumf oli väga magus: võõrsil alistati 89:88 Moskva Himki. Kalev/Cramo pole veel võiduarvet avanud, alustuseks jäädi alla Peterburi Zenitile ja Himkile, Krasnodari Lokomotiv Kubani vastu teeniti 0:20 loobumiskaotus.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles