Sander Puri päästis Kalju Kuressaares häbistavast kaotusest

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sander Puri
Sander Puri Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eesti jalgpalli meistriliigas peeti laupäeval ainult üks kohtumine, kus Nõmme Kalju sõitis külla Kuressaarele. Kodumeeskond oli lähedal suurüllatusele, kuid selle nurjas Sander Puri üleminutite tabamus.

Võõrustajad said mängu väga hästi sisse ja juba 11. minutil viis Mattias Männilaan nad ka juhtima. Kuressaare tugev kaitsetöö sai peaaegu tasutud ka kolme punktiga, kuid kuuendal üleminutil suutsid Kalju mehed viigistada.

Igor Subbotini kiirustatud nurgalöögi suunas peaga Kuressaare väravavõrku Eesti koondislane Sander Puri, kellele see oli tänavu kolmandaks tabamuseks. 1:1 tulemusega see mäng ka täna lõppes ning mõlemad said kirja kehva maiguga viigipunkti.

Liigatabelis see tulemus Kalju võimalusi medalite eest võidelda väga ei tõstnud. Neil on pärast 27 vooru koos 49 punkti, millega hoitakse neljandat positsiooni. Tallinna Levadiast jäädakse maha küll ainult ainsa silmaga, kuid Levadial on neist kaks mängu vähem peetud.

Kuressaare jätkab 20 silmaga üheksandal kohal, olles kogunud viis punkti enam kui viimasel positsioonil paiknev Tallinna Kalev ja punkti vähem kui kaheksandal tabelireal paiknev Narva Trans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles