Postimees näitab otsepildis Kehala rallit, kus osalevad ka Tänak ja Järveoja

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja Hyundai WRC-autoga.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Hyundai WRC-autoga. Foto: Ain Liiva

14. novembril ehk sel laupäeval sõidetakse Kehalas miniralli, kus osalevad Hyundai WRC-masinaga ka valitsevad maailmameistrid Ott Tänak ja Martin Järveoja. Postimehel on rõõm teatada, et me teeme võitlusest otseülekande. Lisaks kiiruskatsete näitamisele pakume rallisõbrale ka stuudiot, kuhu on oodata külalisi.

Kehalas kihutatakse üheksa kiiruskatset kogupikkusega 56,91 km ning oma nime on kirja pannud 14 ekipaaži. Tänaku ja Järveoja kõrval on WRC-autoga stardis ka Georg Gross ja Raigo Mõlder (Ford Fiesta WRC).

R5-autosid on Kehalas stardis tervelt kümme. Välisvõistlejatest on kohal tänavu MM-sarjas Hyundai tehasetiimi esindav Ole Christian Veiby, soomlane Kalle Markkanen, leedulane Vladas Jurkevičius ja Saudi Araabia esindaja Rakan Al-Rashed. Täispikka võistlejate nimekirja vaata SIIT.

Kuigi koroonaviiruse teine laine on kimbutamas ka Eestit, on korraldajate kinnitusel 99,9 protsenti kindel, et võistlus toimub. Tänase seisuga on lubatud ka pealtvaatajad, kes saavad lisainfot SIIT.

Kes ei jõua või ei soovi raja äärde minna, saab võistlust turvaliselt jälgida Postimehe vahendusel, sest lisaks otseülekannetele ja stuudiole otse Kehalast pakume ka tekstipõhist otseblogi.

Otseülekanne ei ole geoblokiga ehk seda saab vaadata nii Eestist kui ka Gröönimaalt, Soomest kui ka Mongooliast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles