Tartu võttis jõuga TalTechi vastu võidupunktid

Postimees Sport
Copy

Credit24 meistriliigas kohtusid Tartu Ülikooli spordihoones kohalik Bigbank ja Tallinnast külla sõitnud TalTech. Võõrustajad ei andnud külalistele mingit võimalust, võttes kindla 3:0 võidu.

Avageim kulges võrdselt 6:6 seisuni. Seejärel hakkasid TalTechi mehed vastuvõtul eksima ja lasid tartlastega vahe sisse. Stabiilselt eduseisu suurendades võitis Bigbank esimese geimi numbritega 25:17.

Teine geim oli tänase kohtumise võitluslikum ning pool sellest mängiti punkt-punktis. Sarnaselt avageimiga pani ka nüüd seisult 10:10 järgmise käigu peale ja võttis 25:19 võidu.

Viimaseks jäänud kolmandas vaatuses langes TalTech juba alguses ära, sest tablool oli kiiresti seis 10:2. Sealt enam väljakuperemehed vastaseid lähedale ei lasknud, võttes 25:14 võidu. 

Enne mängu:

Väga tiheda ajagraafikuga seitsmenda mängunädala avakohtumises lähevad Tartus vastamisi sealne BIGBANK ja TalTech. Ülikoolimeeskond on tänavu pakkunud tabeli tippu kuuluvate võistkondade vastu mitmeid haaravaid mänge ning proovib nüüd Tartu BIGBANKi vastu võiduarvet suurendada. Legendaarse Kert Toobali teeneid kasutav Tartu Bigbank osutab kindlasti tugevat vastupanu.

Turniiritabelis oli Tartu 12 punktiga kolmandal kohal, TalTech on platseerunud seitsmendaks. Bigbank on võitnud viis kohtumist ja TalTech kaks.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles