Saaremaal jääb koroonaviiruse tõttu Lätti sõitmata

Postimees Sport
Copy
Saaremaa VK.
Saaremaa VK. Foto: Joosep Martinson/volley.ee

Sel nädalal toimub Credit24 Meistriliigas Eestis üks kohtumine, kui Bigbank Tartu võõrustab kolmapäeval kell 19.00 TalTechi. Mäng on otsepildis nähtav Kanal 12 ja Postimehes, publikut saali ei lubata. Nädalavahetusel Lätis toimuma pidanud Saaremaa Võrkpalliklubi kohtumised lükkuvad aga edasi.

Saaremaa VK pidi laupäeval ja pühapäeval Lätis mängima RTU/Robežsardze/Jurmala ning Jelgava Biolarsiga, ent koroonaviiruse levikust tingitud piirangute tõttu lükkuvad mõlemad mängud edasi.

Kaks mängu nädalavahetusel Lätis siiski toimub, kui laupäeval kohtuvad omavahel Daugavpilsi Ülikool ja RTU/Robežsardze/Jurmala ning pühapäeval Daugavpils ja Jekabpilsi Luši.

Credit24 Meistriliiga edasise mängukalendri osas tehakse uued otsused järgmisel nädalal.

Liigatabeli tipus on kindlalt Saaremaa Võrkpalliklubi, kel on koos 26 punkti ja üheksa mänguga (lähikonkurentidel on peetud 6 või 7 kohtumist) pole Saaremaa kaotusevalu tundnud. Jekabpilsi Lušil on teisena 13 punkti ja kolmandat kohta hoiab 12 punktiga Bigbank Tartu. Neljas on samuti 12 punkti kogunud Pärnu Võrkpalliklubi. Eesti klubidest hoiab Selver Tallinn kuuendat ja TalTech seitsmendat kohta, mõlemal on koos 7 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles