VIDEO Ekskalevlane kibeles punktide järele, kuid tegi endale liiga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Hetk mängust Kalev/Cramo - CSKA, keskel on aktsioonis Kalevi endine mängija Sacha Killeya-Jones.
Hetk mängust Kalev/Cramo - CSKA, keskel on aktsioonis Kalevi endine mängija Sacha Killeya-Jones. Foto: Tairo Lutter

Möödunud hooajal Eestis Tallinna Kalev/Cramo särki kandnud Sacha Killeya-Jones on tänavu mängimas Poola kõrgliigas. Viimase kohtumise lõppu sooviks ta ilmselt kiiresti unustada.

Killeya-Jonesi uueks koduklubiks on tänavu Dąbrowa Górnicza korvpalliklubi, mis pole sel hooajal end väga hästi käima saanud. 12 vooru jooksul on võidurõõmu maitstud ainult kaks korda, kuid vähemalt üks nendest tuli viimases kohtumises Toruni vastu.

Isiklikus plaanis on ekskalevlane ikkagi teinud korraliku hooaja, sest kümne mänguga on tema keskmised näitajad 19,0 punkti ja 8,9 lauapalli. Negatiivse poolelt on kirjas, et tema väljakul olles kaotab meeskond keskmiselt 9,4 punktiga.

Viimases kohtumises Toruniga jäi tema arvele 17 punkti ja 10 lauapalli, kuid ameeriklane läks ilmselt viimastel sekunditel keskmist näitajat veelgi tõstma. Tema kahjuks ebaõnnestus ta halenaljakalt lihtsal viskel, lennates täiesti tühjast kohast selili pikali. Arvestades, et meeskond juhtis mängu 99:94 ja mängida jäi mõned sekundid, siis polnud Killeya-Jonesil tarvis üldse viskele minna.

Tema koduklubi andis hiljem teada, et mängumeest ootab ees ka mängupaus, kuna ta olevat teinud sammudesse minnes liiga oma põlvele. Täpsemad andmed saabuvad pärast uuringuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles