Koroonaviirus nurjas Narva hokiklubi suured plaanid

Copy
Kohtla-Järve HC Everesti mängijad said endalegi üllatuslikult võimaluse mängida Balti liigat.
Kohtla-Järve HC Everesti mängijad said endalegi üllatuslikult võimaluse mängida Balti liigat. Foto: Eesti jäähokiliit

Novembri viimasel nädalavahetusel peetakse Tartus ja Kaunases samaaegselt Balti hokiliiga alagrupiturniirid. Kui esiti pidid Eestit seal esindama Tartu Välk 494 ja Narva Paemurru Spordikool, siis koroonaviiruse laialdase leviku tõttu pole piirilinna klubil võimalik võistlusest osa võtta. 

«Seoses Narvas valitseva olukorraga, ei ole Paemurru Spordikoolil võimalik Leetu võistlema sõita,» kirjutas Eesti jäähokiliit oma pressiteates. Terviseameti esmaspäevase informatsiooni kohaselt on Narva jäähoki koldes 70 inimest. 

Narva PSK asemel sõidab Kaunasesse Eestit esindama hoopis mullu koduses liigas samamoodi meistritiitli peale heidenud Kohtla-Järve HC Everest, kellele kohta ka esmajoones pakuti. 

HC Everesti peatreener Aleksander Smetanin sõnas, et neil on suur rõõm esindada Eestit Balti hokiliiga turniiril. Ühtlasi saab meeskond taas koos treenima ja turniiriks valmistuma hakata. 

Balti hokiliiga turniirid toimuvad 27.–29. novembrini samaaegselt nii Tartus kui ka Kaunases. Taaralinnas toimuv alagrupp kannab Sandis Ozolinši nime ning lisaks Tartu Välk 494-le kuuluvad sinna veel Kaunase Hockey ja HK Mogo.

Leedus võõrustatakse Darius Kasparaitise nimelist alagruppi, kus HC Everestilt tuleb siis vastamisi minna kohaliku klubi Hockey Punks ning lätlaste HK Liepajaga. 

Novembri viimasel nädalavahetusel toimuva miniturniiri põhjal selgitatakse mõlemast alagrupist kaks paremat, kes edenevad nii-öelda Final four'i, mis peetakse 18.-20. detsembrini Lätis Rezeknes.

Tagasi üles