Eesti koondise rekordinternatsionaal ja kapten lõpetab 29-aastaselt karjääri

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Katrin Loo
Katrin Loo Foto: Raul Mee

Tallinna FC Flora ja Eesti jalgpallikoondise kapten Katrin Loo teatas, et on otsustanud 29-aastaselt mängijakarjäärile joone alla tõmmata. 

Loo mängis Flora ridades aastatel 2005–2013 ning 2016–2020, vahepeal pallis ta teisel pool Soome lahte. Rohevalgeid on 2018. aastal Eesti parimaks naisjalgpalluriks valitud Loo esindanud kokku 284 mängus ning löönud 425 väravat. 

Eesti koondises on Loo vastavat numbrid 113 mängu, mis on rahvusesinduse rekordnumber, ja 20 väravat. 

«Eks iga sportlane teeb ühel või teisel ajahetkel selle otsuse. Usun, et see on suuresti tunnetuse küsimus – mingil hetkel tekib tunnetus ja teadmine, et nüüd on see hetk ja on aeg edasi liikuda. Tõsi, ma ei saa küll kõigi lõpetanud sportlaste nimel seda väita, ent minu puhul toimis see just nõnda,» sõnas ta usutluses Flora kodulehele ning kinnitas, et kolmas järjestikune tiitlivõit ei mänginud tema otsuses rolli. 

«Mingil tasandil jääb jalgpall minu elus figureerima ikka. Hetkel ei oska ma täpselt vastata, kuidas ja millisel kujul. Suurejoonelisi plaane ma teinud ei ole. Varsti on ees ootamas mõni nädal puhkust päevatööst ning antud juhul esmakordselt ka jalgpallist. Küll aeg annab arutust ja võimalust mõttelõnga kerida,» lausus Loo. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles