NBA superstaar sai arstidelt karmi teate ja peab jälle kõike platsi kõrvalt jälgima

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kui eelmisel hooajal vaevas Thompsonit põlvevigastus, siis nüüd on mure Achilleuse kõõlusega.
Kui eelmisel hooajal vaevas Thompsonit põlvevigastus, siis nüüd on mure Achilleuse kõõlusega. Foto: Kyle Terada/USA Today Sports

Korvpalliliiga NBA üheks tugevaimaks meeskonnaks peetav Golden State Warriors sai enne hooaega valusa teate, et nende tähtmängija Klay Thompson peab Achilleuse kõõluse täieliku rebendi tõttu ka järgmise hooaja vahele jätma.

Thompson tegi enda Achilleuse kõõlusele liiga täiesti süütus olukorras. Viskemasin läbis üksi plaanitud kava, kui ühtäkki oli liikumine võimatu. Pärast uuringuid selguski tõsiasi, et tema Achilleuse kõõlus on rebenenud. Klubi teatas, et Thompson peaks vigastusest ikkagi täielikult paranema, ja naaseb palliplatsile alles 2021. aasta sügisel ehk ülejärgmisel hooajal.

Warriorsile on see kindlasti valus hoop, sest allakäik NBA tipust on olnud väga kiire ja valus. Tunamullu mängiti Toronto Raptorsi vastu NBA finaalis, kus mitme vigastuse tõttu tuli vastastele kuuemängulises seerias 2:4 alla vanduda. Pärast finaale selgus, et viimases kohtumises saadud põlvevigastus jätab Thompsoni eemale tervest järgmisest hooajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles