Barcelona presidendikandidaat: Messist peab saama Barcelona Michael Jordan

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: POOL/REUTERS

Barcelona jalgpalliklubi presidendikandidaat Jordi Farre on klubi madalseisust päästmiseks valmis tegema praeguse tähtmängija Lionel Messiga lepingu, mis seoks nad kogu eluks. Otseselt ei puudutaks see ainult raha, vaid ka oranisatsioonilist koostööd ehk Messil jääb alati võimalus öelda, millises suunas klubi peaks liikuma.

«Olen teinud väga palju tööd ja teinud ka oma pakkumise Messi esindajatele. Temast peab saama Barcelona Michael Jordan ehk tegema koostööd nagu endine korvpallur teeb hetkel spordi- ja vabaajarõivaste tootja Nikega,» sõnas Farre. «Messi on juba teeninud väga palju raha, millega kindlustanud elu mitmele põlvele. Seega peame pakkuma talle erilisemat ja huvitav projekt võiks olla just midagi sellist.»

Kui Messiga loodetakse koostööd teha rajatava projekti raames, siis Jordan on ikkagi Nike kaubamärk, mille pealt endine korvpallitäht teenib meeletuid rahasummasid. Portaali Talkbasket teatel oli Nike Jordan Brandi müügikäive möödunud rahandusaastal 3,14 miljardit dollarit! Seda oli eelmise aastaga võrreldes 10 protsenti rohkem. Jordan teenis Nikelt 130 miljonit dollarit, mida on neli korda rohkem, kui LeBron James saab samalt firmalt (32 miljonit).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles