Kerr Kriisa tuleb USAst Eestisse ja osaleb järgmisel nädalal EM-valikmängudes

Postimees Sport
Copy
Kerr Kriisa säras Eesti koondise suvises võidumängus Leeduga.
Kerr Kriisa säras Eesti koondise suvises võidumängus Leeduga. Foto: Tairo Lutter

Nädala pärast toimub Tallinnas korvpalli EM-valiksarja üks mullidest ja Eestisse sõidavad Itaalia, Venemaa ja Põhja-Makedoonia koondised. Eesti koondise rivistus saab lõplikult paika esmaspäeval, kuid pühapäeval kinnitas peatreener Jukka Toijala, et ilmselt liitub koondisega Ameerika Ühendriikides Arizona ülikooli ridades palliv Kerr Kriisa.

Lähenevate valikmängude eel on koroonaviirusest ja teistest põhjustest tulenevalt Eesti koondise koosseis jätkuvalt lahtine. Peatreener Jukka Toijala tõi ETV spordiuudistele antud intervjuus välja mängijad, kes koondisega liituvad ja nimetas ka neid, kes kindlasti Tallinnasse järgmisel nädalal tulla ei saa.

«Kerri puhul tundub, et on positiivseid uudiseid ja ta tuleb,» avaldas Toijala ETV spordiuudistele uudise Kerr Kriisa liitumisest. «Kotsar, Kullamäe ja Vene ei tule kindlasti ja veel mitme mängija puhul on väga väikesed võimalused, et asjad saavad korda ja nad saavad tulla,» kommenteeris soomlane Maik-Kalev Kotsari, Kristian Kullamäe ja Siim-Sander Vene olukorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles