Raieste koduklubi sai Euroliiga järele peetud mängus lüüa

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Vitoria Baskonia - Peterburi Zenit.
Vitoria Baskonia - Peterburi Zenit. Foto: David Aguilar/EPA

Sander Raieste koduklubi Vitoria Baskonia kaotas Euroliiga järele peetud kolmanda vooru kohtumises koduväljakul 70:77 Peterburi Zeniidile.

Baskonia suutis võita küll avaveerandi 13:10, kuid poolajaks jäi kodumeeskond juba 28:34 kaotusseisu. Kolmandal veerandajal jõudis Baskonia korraks ka punktiga juhtima, kuid siis läks Zenit oma teed, juhtides vahepeal mängu ka 15 punktiga.

21-aastane eestlane seekord väljakule ei pääsenud. Baskona parimana viskas leedulane Rokas Giedraitis 15 punkti, argentiinlase Luca Vildoza arvele kogunes 11 silma. Zeniidi poolelt säras 18 punkti visanud poolakas Mateusz Ponitka.

Tegu oli kolmanda vooru järele peetud mänguga. Esialgu pidanuks kohtumine toimuma 13. oktoobril, kuid Peterburi klubi võitles toona koroonaviirusega. Tol hetkel oli positiivse proovi andnud kaheksa mängijat, neli treenerit ja massöör. Vahepeal oli õhus võimalus, et Zenit teenib 0:20 kaotuse, kuid lõpuks otsustati mäng hiljem järele pidada.

Baskonial on tabelis kirjas neli võitu ja viis kaotust, mis annab 11. koha. Zenit on viie võidu ja kahe kaotusega kuuendal kohal.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles