Video: Knicks kaotas NBAs jälle

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danilo Gallinari
Danilo Gallinari Foto: SCANPIX

NBAs eelmisel ja käesoleval hooajal mitmeid suuri oste teinud New York Knicks ei saa kuidagi oma mängumootorit tööle. Eile võeti Denver Nuggetsilt vastu juba hooaja kümnes kaotus. Peategelaseks kerkis alles eelmisel hooajal Knicksi särki kandnud Danilo Gallinari.

Carmelo Anthony suurtehingu käigus New Yorgist Denverisse liikunud Gallinari tegi elu mängu, visates oma NBA-karjääri parimad 37 punkti ja võttes 11 lauapalli. Gallinari tabas ka väga hästi vabaviskeid, 20st katsest läksid läbi rõnga 18.

Palju pahandust tegid veel kaks endist Knicksi mängijat. Samuti mainitud tehingu käigus klubi vahetanud Timofei Mozgov lisas 16 punkti ning vabaagendina lahkunud Al Harrington 24 punkti.

Mängus läks vaja koguni kahte lisaaega. 1,7 sekundit enne normaalaja lõppu tabas kunagise koduklubi vastu Anthony, kes sai 30st pealeviskest sisse 10 ja kogus lõpuks kodumeeskonna parimana 25 punkti. Teisel lisaajal viis taas Anthony korv Knicksi punktiga ette, kuid siis tegi Nuggets 7:0 spurdi, kui esmalt tabas Harrington kolmese ja seejärel lisas Ty Lawson kolm vabaviset.

Knicksile oli see juba kuues järjestikune kaotus. Seni on New Yorgi klubil jäänud kõvasti puudu Amar’e Stoudemire’i panusest, kes viskas seegi kord vaid 12 silma.

Minnesota särgis tegi jälle väga hea mängu Ricky Rubio, kes viskas 17 punkti ja andis 11 korvisöötu. See ei päästnud Timberwolvesi siiski 98:108 kaotusest Utah Jazzile, võitjatele tõi Paul Millsap 26 punkti.

Taas oli võidukas liiga liider Chicago Bulls. Bullsil puudusid nii Derrick Rose kui ka Joakim Noah, ent skooritegemise võttis enda peale Carlos Boozer, visates 23 punkti. Luol Deng lisas 22 ja Rip Hamilton 20 silma ning Charlotte alistati 95:89. Bulls pole seitsmest kodumängust kaotanud ainsatki.

Vaata Knicksi ja Nuggetsi mängu kokkuvõtet SIIT ning ülevaadet kõikidest eilsetest mängudest SIIT.

TULEMUSED:

Atlanta Hawks – Cleveland Cavaliers 121:94

New York Knicks – Denver Nuggets 114:119

Miami Heat – Philadelphia 76ers 113:92

Detroit Pistons – Portland Trail Blazers 94:91

New Jersey Nets – Oklahoma City Thunder 74:84

Chicago Bulls – Charlotte Bobcats 95:89

Memphis Grizzlies – Sacramento Kings 128:95

New Orleans Hornets – Dallas Mavericks 81:83

Houston Rockets – San Antonio Spurs 105:102

Utah Jazz – Minnesota Timberwolves 108:98

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles