Jalgpallifännid said rõõmusõnumi, mis mõjub klubiomanike rahakotile halvasti

Karl-Joosep Küngas
Copy
Fännid igatsevad staadionitele naasmist. Detsembri alguses saavad tuhanded oma võimaluse suurtel areenidel mänge vaatama minna.
Fännid igatsevad staadionitele naasmist. Detsembri alguses saavad tuhanded oma võimaluse suurtel areenidel mänge vaatama minna. Foto: via www.imago-images.de/imago images/Colorsport

Maailma tugevaimaks jalgpalliliigaks peetavas Inglismaa kõrgliigas on viimased kaheksa kuud mängitud tühjade tribüünide ees. Detsembris muutub olukord leebemaks ja pärast 9. märtsi saavad jalgpallisõbrad taas lemmikutele platsi kõrvalt kaasa elada.

Viimati said täismaja publiku ees mängida Leicester City ja Aston Villa, kui esimeste koduareenil King Power Stadiumile oli kogunenud 32 125 huvilist. Leicester kasutas koduväljakueelise ka eeskujulikult ära, kui võttis 4:0 võidu. Nüüd on sellest mängust juba enam kui kaheksa kuud möödas, kuid fännide ootus saab peagi läbi.

Inglimaal kehtib praegu üleriigiline eriolukord, mis lõppeb teisel detsembril. Kuigi endiselt tuleb olla väga hoolas, et koroonaviiruse levikut takistada, siis mõningaid leevendusi siiski tehakse. Üks nendest on sise- ja väliüritustele piiratud hulga inimeste lubamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles