Meistrite liigas selgus neli edasipääsejat (2)

Postimees Sport
Copy
Londoni Chelsea mängijate võidujuubeldused.
Londoni Chelsea mängijate võidujuubeldused. Foto: EDDY LEMAISTRE/EPA/Scanpix

Jalgpalli Meistrite liigas mängiti teisipäeval alagrupiturniiri neljanda vooru kohtumised gruppides D kuni H. Edasipääsu 1/16-finaali kindlustasid Barcelona, Torino Juventus, Londoni Chelsea ja Sevilla.

E-grupi Prantsusmaal toimunud kohtumises alistas Chelsea 2:1 Stade Rennais’i ning seda sisuliselt viimase sekundi väravast. Kohtumine juba algas Londoni klubi jaoks positiivselt, kui 22. minutil mindi Callum Hudson-Odoi väravast juhtima. Vaid kaotusi tunnistanud Rennais suutis 85. minutil aga seisu viigistada ning oli lähedal esimese punkti võitmisele. 91. minutil viimistles aga lõppskoori vahetust sekkunud Olivier Giroud ning võiduga kindlustas Chelsea ka alagrupist edasipääsu.

Teises kohtumises oli samuti lõppskoor 2:1 ning taas võitis külalisvõistkond, kui Sevilla suutis alistada Venemaa klubi Krasnodari. Ivan Rakitici 4. minuti tabamusest kiirelt juhtima läinud Hispaania meeskonna vastu suutis Krasnodar viigistada 56. minutil Wandersoni väravast. Otsustavat väravat tuli oodata jällegi peaaegu lõpuvileni, kui 95. minutil oli täpne Munir El Haddadi. Chelsea ja Sevilla on mõlemad võitnud kolm kohtumist ja teeninud ühe viigi ja neil on 10 punkti. Krasnodar ja Rennes on ühe punktiga kolmandal ja neljandal kohal.

Standings provided by SofaScore LiveScore

F-grupis jätkab liidrina Dortmuni Borussia alistades koduväljakul kindlalt Club Brügge 3:0. Kokku kümme korda rohkem pealelööke teinud Borussia läks kohtumist juhtima Norra imelapse Erling Haalandi väravast 18. minutil, 45. minutil kasvatas nende edunumbreid Jadon Sancho tabamus. Haalandi teine värav 60. minutil vormistas ka mängu lõppskoori.

Grupi teine Lazio tegi samuti kodustaadionil sotid selgeks Peterburig Zeniidiga alistades Venemaa klubi 3:1. 3. minutil viis itaallased juhtima Ciro Immobile ja 19 minutit hiljem aitas Marco Parolo värav väljakuperemehed juba 2:0 ette. 25. minutil lõi Artjom Džjuba Zeniidi poolt ühe tagasi, kuid lõppseisu vormistas 55. minutil Immobile.

Standings provided by SofaScore LiveScore

G-grupis jätkas ülemvõimu Barcelona võites Ukraina Kiievi Dünamot 4:0. Väravaid löödi küll kõvasti, kuid nendeni jõuti alles teisel poolajal. 52. minutil avas skoori Sergino Dest ja viis minutit hiljem kasvatas eduseisu Martin Braithwaite. Viimane lõi 70. minutil veel teisegi värava ja lõppseisu vormistas 92. minutil vahetusest mängu sekkunud Antoine Griezmann.

Juventus oli hädas Ungari klubiga Ferencvárosi. Torinos mänginud itaallased jäid 19. minutil Myrto Uzuni väravast 0:1 kaotusseisu, kuid suutsid 35. minutil Cristiano Ronaldo väravast viigistada. Võiduväravat tuli aga oodata viimaste minutiteni, kui teisel lisaminutil oli täpne Alvaro Morata.

Standings provided by SofaScore LiveScore

H-grupis oli Old Traffordil mänginud Manchester United suurepärases hoos, kui juba 35. minutiks asuti Türgi klubi Başakşehiri vastu 3:0 juhtima. Kaks väravat lõi Bruno Fernandes ja korra oli penaltipunktil täpne Marcus Rashford. 75. minutil lõi Türgi klubi poolelt ühe tagasi Deniz Türüc, kuid 92. minutil vormistas lõppseisu 4:1 Daniel James.

Pariisi Saint-Germain pidas koduväljakul väravatevaese kohtumise, kui oli 1:0 üle Leipzigist. Ainsa värava lõi 11. minutil Neymar. PSG tõusis võiduga grupis teiseks ja on Leipzigiga teeninud sama palju punkte ehk kuus.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles