Vene hokilegend loobub lõplikult oma lemmikalast

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšešlav Fetissov
Vjatšešlav Fetissov Foto: AP / Scanpix

Venemaa jäähokilegend, kahekordne olümpiavõitja ja seitsmekordne maailmameister Vjatšeslav Fetissov   teatas, et jätab oma lemmikala.

NSVLi ja Venemaa kõigi aegade nimekamaid hokimehi, Fetissov lõpetas profikarjääri 12 aastat tagas ja pidas viimasel ajal Kontinentaalse hokiliiga KHL direktorite nõukogu esimehe ja CSKA presidendi ameteid

Fetissov teatas oma otsusest eile enne KHLi Tähtede mängu, kirjutab RIA Novosti. «Kõik teavad, mis situatsioon on CSKAs, minu jaoks on see lausa vastik,» ütles Fetissov, «ma ei taha enam olla sellega seotud. Küll ma leian, millega edaspidi tegeleda.»

CSKA hokiklubil ei ole viimasel kahel hooajal just hästi läinud. Hooajal 2010/2011 jäi klubi läänekonverentsis eelviimasele kohale ja ei pääsenud esimaste korda pärast 2005. aastat play-offi. Peale seda vahetati küll välja peatreener, ent ka käimasoleval hooajal on klubil läinud kehvasti. Pärast 43 mängu on klubi alles 8. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles