Nurmagomedovi treener ei usu hoolealuse karjääri lõpetamise juttu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Javier Mendez ja Habib Nurmagomedov.
Javier Mendez ja Habib Nurmagomedov. Foto: twitter

Vabavõitluse suurim täht Habib Nurmagomedov teatas ootamatult pärast tiitlikaitsmist karjääri lõpetamisest, kuid tema treener Javier Mendes tunnistas, et dagestanlase teekond pole kaugeltki veel lõppenud.

UFC praeguse hetke parim vabavõitleja oli viimati ringis 24. oktoobil, mil tal tuli ameeriklase Justin Gaethje vastu kergekaalu meistritiitlit kaitsta. Sellega sai Nurmagomedov suurema vaevata hakkama, sest juba teises suutis tiitlikaitsja osava valuvõttega vastane alistuma panna. Võidukõne oli see-eest ootamatu, sest kaotuseta 29. võidu teeninud Nurmagomedov otsustas karjäärile punkti panna.

«See oli minu viimane võitlus. Mitte mingil juhul ei tule ma siia tagasi ilma isata. See oli minu esimene matš pärast isa surma. Kui UFC minuga ühendust võttis ning Justiniga matši pakkus, rääkisin emaga sellest kolm päeva,» selgitas viimase aja parim vabavõitleja. «Ta ei tahtnud, et tuleksin siia ilma isata, kuid lubasin, et see on minu viimane võitlus. Andsin talle oma sõna ja pean sellest kinni pidama. See oli minu viimane matš,» kinnitas emotsionaalses kõnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles