Barcelona kodustaadion võib peagi Messi auks uue nime saada

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Alejandro Garcia/Epa/Scanpix

Barcelona jalgpalliklubi presidendikandidaadid on valmis kõigeks, et nii valitud saada kui ka Lionel Messit Kataloonia tippmeeskonnas hoida. Üks prenendent sellele kohale on Emili Rousaud, kes valmistub pärast valituks osutumist Nou Campi staadioni nimevahetuseks.

Rousaud loodab jaanuaris toimuvatel valimised võita ja tema projekt on äärmiselt võimas. Rahalistes raskustes vaevleva klubi pealikuna plaanib ta meeskonda täiendada 2017. aastal klubist lahkunud Neymariga. Tegemist oleks meeletu väljaminekuga ja vähemalt praegu pole näha, kust selline rahasumma võetakse.

Barcelona vajab küll veidi elevust meeskonda ja lisajõud selgelt teretulnud. Hetkel hoitakse Hispaania kõrgliigas 13. kohta, olles liider Real Sociedadist 12 silma kaugusel. Seejuures on esimesest kaheksast lahingust väljutud lausa kolmel korral kaotajana. Uus peatreener Ronald Koeman pole suutnud võiskonda ühe rusikana töötama panna ja selles on oma roll ka Messil, kes pole endiselt klubiga lepingut pikendanud ning võib vabalt suvel Barcelonast minema jalutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles