Avapoolaja kahe väravaga kaotanud Manchester United suutis tänu supervahetusele mängu ümber pöörata

Christopher Krutto
Copy
Manchester Unitedi ründaja Edison Cavani (ees) väravat tähistamas.
Manchester Unitedi ründaja Edison Cavani (ees) väravat tähistamas. Foto: Mike Hewitt/PA

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas oli Manchester United lähedal punktide kaotamisele, kuid Southamptoni vastu tuldi raskest seisust välja ja kindlustati võit.

 

Mängu skoori avas 23. minutil Southamptoni keskkaitsja Jan Bednarek, kes suunas peaga väravasse James Ward-Prowse'i antud nurgalöögi. Kümme minutit hiljem keerutas Ward-Prowse Unitedi väravavõrku suurepärase karistuslöögi.

Inglismaa suurklubi leidis ennast teisel poolajal raskest seisust, kuid 59. minutil andis vahetusest sekkunud Edison Cavani hea söödu Bruno Fernandesele, kes ühe tagasi lõi. 74. minutil viigistas Cavani seisu.

United jahtis võiduväravat ja 33-aastane Uruguay ründetäht suutis sellega ka hakkama saada. Ta pääses mängu teisel üleminutil karistusalas peaga löögile ja suunas palli kindlalt väravavahist mööda.

Võistlustules olid täna ka Londoni Chelsea ja Tottenham. Mõlemad meeskonnad on tänavu olnud liigas heas hoos, kuid leppisid täna väravateta viigiga.

Liigatabelis hoiab Tottenham 21 punktiga esimest kohta, Chelsea on hetkel 19 silmaga kolmas. Võidu saanud United kerkis seitsmendale positsioonile. Tugeva hooaja alguse teinud Southampton on hetkel liigatabelis viies.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles