Kas kohutavas vormis Real vallandab Zidane'i? Hispaania meedia pakub juba asemele Pochettinot

Toimetas Ville Arike
Copy
Reali peatreeneril Zinedine Zidane'il jäi Kiievi külmas õhtus üle ainult käsi laiutada.
Reali peatreeneril Zinedine Zidane'il jäi Kiievi külmas õhtus üle ainult käsi laiutada. Foto: Gleb Garanich/Reuters/Scanpix

Madridi Reali jalgpallimeeskond on hooaega alustanud kohutavalt ning see on peatreener Zinedine Zidane'i pea kohale toonud tumedad pilved. Hispaania meedia spekuleerib juba treenerivahetusega ja toob esmajärjekorras välja üle aasta töötu olnud Mauricio Pochettino nime.

Real kaotas eile Meistrite liigas Donetski Šahtarile 0:2. Samale klubile oli avaringis alla jäädud 2:3 ning võib meenutada, et näiteks Mönchengladbachi Borussia vastu päästeti seisult 0:2 viigipunkt. Nõnda tekkis eile vahetult pärast kaotust turniiritabelis olukord, kus edasipääs polnud enam Reali enda kätes. Paar tundi hiljem muutus olukord Madridi kuningliku klubi jaoks siiski paremaks.

Kui Borussia alistanuks eile Milano Interi, kindlustanuks ta alagrupis esikoha. Ühtlasi tähendanuks see, et kui Šahtar viimase vooru mängu Interiga võidaks, saaks ta igal juhul teise koha, sest on Reali vastu omavahelistes mängudes plussis. Nüüd aga pääseb Real juhul, kui Borussiast jagu saab, igal juhul kahe parema hulka ning parimal juhul nopib esikohagi. Borussial on enne viimast vooru 8, Šahtaril ja Realil 7, Interil 5 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles