Flora aitas Paidel kindlustada ajaloo parimat kohta Premium liigas

Karl-Joosep Küngas
Copy
Tänase teise värava autor Rauno Sappinen.
Tänase teise värava autor Rauno Sappinen. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti jalgpalli Premium liigas sai selgeks tänavune esikolmik. Tallinna Levadial olnuks Tallinna Flora alistamisel võimalus veel Paide teist kohta ohustada, kuid tänase 0:2 kaotusega see minetati.

Lilleküla Sportland Arenal mängitud kohtumine oli võitluslik, kuid võimalusi väga palju tekitada ei suudetud. Väravateta lõppenud avapoolaja järel suutis Flora siiski teisel 45 minuti jooksul oma paremuse maksma panna.

63. minutil avas mänguskoori Vlasi Sinjavski ning olgugi, et Levadia jahtis tormiliselt viigiväravat duubeldas Flora edu 76. minutil hoopis Rauno Sappinen. See juures oli Sappineni tänane tabamus mehele Premium liigas juba 26., millega on konkurentsitult Eesti kõrgliiga parim väravakütt. 

Tänane tulemus tähendab, et Flora järel teenib hõbemedalid Paide Linnameeskond, kelle jaoks on see nende ajaloo parimaks tulemuseks. Varasemalt oldi parimal juhul lõpetatud neljandal kohal.

Levadia jaoks oli tänavune hooaeg täielik pettumus, sest viimati jäi Tallinna klubi kahe parema seast välja 2011. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles