Seitsmenda tiitli võitnud Ogier: ma ei hüppa rõõmust lakke, sest paljud inimesed kannatavad üle maailma

Postimees Sport
Copy

Ühes Monza MM-ralli võiduga kindlustas Sebastien Ogier ka seitsmenda meistritiitli. Prantslane sõnas vahetult pärast finišit, et on väga õnnelik ja loodab edu järgmisel aastal korrata.

Monza rallile läks Ogier seisus, kus ta kaotas üldarvestuses enne osavõistlust juhtinud Elfyn Evansile 14 punktiga. Selle suutis ta enda kasuks pöörata eelkõige tänu waleslase eksimusele teisel võistluspäeval, kus Evans teepervele jäi.

Ogier kasutas sülle kukkunud võimaluse ideaalselt ära ja kontrollis täielikult viimasel päeval sündmuste käiku. Ta edestas finišijoonel teiseks jäänud Ott Tänakut 13,9 sekundiga.

Ogier: «Tiitli võitmine ei kõla üldse halvasti. Olen väga õnnelik. Nädalavahetus polnud kõige nauditavam. Tunneme Elfynile kaasa, meil oli temaga lõbus võidelda. Usun, et järgmine aasta saab olema samasugune. Olen väga-väga õnnelik, ma ei hüppa rõõmust lakke, sest paljud inimesed kannatavad üle maailma. Tahan olla taktitundeline. Oleme hooajal teinud hea töö, kahju, et Türgis nässu läks, aga auto on olnud fantastiline. Aitäh tiimile ja vaatan lootusrikkalt tulevikku.»

MM-sarja sõitjate arvestus

  1. Sebastien Ogier 122
  2. Elfyn Evans 114
  3. Ott Tänak 105
  4. Thierry Neuville 87
  5. Kalle Rovanperä 80
  6. Esapekka Lappi 52
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles