Kalev/Cramo täiendas ridu Eesti publikule tuttava mängijaga

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Maurice Kemp
Maurice Kemp Foto: BC Kalev/Cramo

BC Kalev/Cramo on leidnud endale korvi alla lisajõudu ja sõlminud lepingu meie publikule juba tuttava mehega.

Nimelt naaseb Eestimaa pinnale 29-aastane ja 203 cm pikkune Maurice Kemp, kes mängis siin viimati 2016. aastal ja aitas Rapla Avise meeskonnal toona pronksile, teatab Eesti esiklubi oma kodulehel

Hea hüppevõimega silma paistnud n-ö suure ääre ehk number nelja positsioonil mängiv mees on vahepeal kuulunud eelkõige kaugemate riikide klubidesse (Liibanon, Argentina ja Uruguay). Tähelepanuväärne on üle-eelmine hooaeg, kui Kemp kuulus Hispaania meistriliigas Fuenlabrada koosseisu. Tänavu pallib seal Siim-Sander Vene. 

Raplas mängitud hooajal olid Kempi keskmised näitajad 19,4 punkti ja 8,6 lauapalli mängust, Fuenlabradas aga 7,6 punkti ja 3,9 lauapalli mängu kohta.

«Klubil on hea meel Maurice’i näol korvi alla pikkust juurde saada. Otsisime mängijat, kes viljeleks meeskondlikku mängu ning suudaks ka hästi visata. Otsingud on tõesti kaua aega võtnud ning paaril korral olime uue mängija toomisele juba väga lähedal, kuid saatuslikuks said meist mitte olenevad asjaolud,» kommenteeris BC Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask.

«Nüüd on tiimis 13 põhimeest ja kaks järelkasvusüsteemist pärinevat noormeest nimekirjas. Vaatame aasta alguses asjad uuesti üle, kus me omadega oleme ja mis muutusi peab sisse viima. Kui midagi peaks juhtuma, siis oleme muidugi valmis meeskonnas muudatusi tegema,» lisas Kask tuleviku kohta.

Kemp peaks Eestisse saabuma esmaspäeva õhtul, seejärel ootab meest ees koroonaviiruse test ning teisipäeval meditsiiniline kontroll.

Koos Janari Jõesaarega peaks Kemp tooma olulist jõudu juurde seni VTB liigas võiduta oleva Kalev/Cramo koosseisu ning loodetavasti näeb mehi väljakul juba kolmapäeval kohtumises Minski Tsmoki meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles