Eesti naiskondade jaoks on Balti liiga lõppenud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Tallinna Ülikooli naiskonna mängija Pirgit Püü.
KK Tallinna Ülikooli naiskonna mängija Pirgit Püü. Foto: bwbl.lt

Nädalavahetusel võõrustasid KK Tallinna Ülikool ka Eclex Balti korvpalliliiga raames Valgevene naiskondi Minsk 2006 ja Berezina-RCOR.

Esimese ringi mängudes võõrsil õnnestus mõlemal Eesti naiskonnal välja võidelda üks võit, kuid kodus kaotati kõik neli kohtumist, kirjutab basket.ee.

Laupäeva esimeses kohtumises kaotas Eclex 55:60 Berezina-RCOR naiskonnale. Merilin Metsalult parimana 14 punkti, Kerttu Jallai lisas 13 ja Annika Köster 9 punkti.

KK Tallinna Ülikool pidas kõva lahingu Minsk 2006ga. Põneva mängu otsustavad hetked jäid kohtumise viimastele minutitele, mil paremini realiseerisid oma võimalused Valgevene naised, kes võitsid 71:67. Ashely Wallace viskas TLÜ kasuks 16 punkti ja hankis 15 lauapalli, Oksana Miil tõi 14 ja Pirgit Püü ning Janett Perv kumbki 13 silma.

Pühapäeval kaotas Eclex Minsk 2006 naiskonnale numbritega 59:68. Metsalult taas parimana 12 punkti ja 8 lauapalli, 11 punkti viskas Kerli Haas ja 9 punkti lisasid Kaia Kosk ning Kerttu Jallai.

Tallinna Ülikool jäi 74:81 alla Berezina-RCOR naiskonnale. Ka selles kohtumises lasi kogu mängu juhtinud TLÜ võidu käest viimase veerandaja teises pooles. Ashely Wallace viskas taas parimana 21 punkti ja võttis maha 11 lauapalli, Pirgit Püü viskas 18 ja Mirjam Nikolai 14 punkti.

Balti liiga mängud on Eesti naiskondade jaoks sellel hooajal läbi. B-alagrupi põhiturniiri tabelis jäi KK Tallinna Ülikool nelja võidu ja kuue kaotusega kolmandaks ning Eclex  kolme võidu ja seitsme kaotusega neljandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles