Kuressaare alustas meistriliiga koha kaitsmist edukalt

Karl-Joosep Küngas
Copy
FC Kuressaare.
FC Kuressaare. Foto: Sille Annuk

Täna tehakse algust Premium liiga üleminekumängudega, kui Esiliigas teise koha saavutanud Maardu Linnameeskond võõrustas kõrgliiga üheksandal tabelireal lõpetanud FC Kuressaaret.

Üleminekumängud ei ole Kuressaare jaoks võõras, sest nii 2018. kui ka 2019. aastal on just seal tulnud oma kohta Premium liigas kaitsta. Esimesel korral oldi paremad FC Elvast ning mullu JK Pärnu Vaprusest. Kerge favoriidina mindi vastu ka tänavustele kohtumistele.

Maardu jaoks on võimalus pärast aastast pausi taas kõrgseltskonnaga liituda, kui 2019. aastal tuli seal leppida kümnenda kohaga. Toona peetud omavahelised vastasseisud võiksid pakkuda lootusekiire ka Maardule, sest neljast kohtumisest tunti võidurõõmu kahes.

Kohtumine sai Maardu jaoks kohutava alguse, sest 11. minutiks oldi juba 0:2 kaotusseisu jäänud. Kodumeeskond ei andnud siiski alla ja kolme järjestikulise vastuseta väravaga suudeti teise poolaja alguseks ise 3:2 juhtima minna.

Maardu eduseis siiski kaua ei püsinud ja Kuressaare domineeris kohtumise viimast poolt tundi. Külalised kostitasid võõrustajaid selle ajaga kolme väravaga ning võtsid kokkuvõttes magusa 5:3 võidu.

Meeskonnad lähevad korduskohtumises vastu juba sel laupäeval, kui kell 13 pannakse pall mängu Kuressaare kunstmurustaadionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles