Ogier: Monza ralli võiks ka tulevikus MM-sarja kuuluda

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sebastien Ogier Monza MM-rallil.
Sebastien Ogier Monza MM-rallil. Foto: Andre Lavadinho via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC

Paljud kahtlesid enne Monza rallit, kas selline võidukihutamine peaks autoralli MM-sarja kuuluma ja veel enam viimase osavõistlusena. Vähemalt seitsmendat korda maailmameistriks kroonitud Sebastien Ogier arust võiks seal ka tulevikus säärane MM-etapp toimuda.

«Mingil hetkel me kõik mõtlesime, et kas sellest ikka piisab, mis korraldajad meile pakuvad. Kaheldi raja raskustasemes, kas need on ikka piisavalt keerukad. Peame tänama korraldajaid, kes säärase võistluse üldse enda kanda võtsid ja pean tunnistama, et tegu oli väga keerulise nädalavahetusega Monzas,» kostis Ogier ralliportaalile Dirtfish.

Kõik oli prantslase jaoks niivõrd põnev, et tema võiks küll ka tulevikus seal rallit sõita, sest segu erinevatest teekatetest pakuvad alati pinget. «Kogu see ringrajal olev sõu ja ilusad kiiruskatsed mägedes pakuvad sõitjatele palju väljakutseid. Vähemalt minu jaoks on Monza ralli MM-sarja vääriline ja seega miks mitte siia ka tulevikus tulla. Kui saaksime veidike veel testisõite ka teha, siis näitaksime ka oluliselt kiiremat minekut. Mõistagi muutusid rajaolud kohutavaks, kuid see oli paljuski põhjustatud ilmast,» lausus prantslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles