Selver jätkas võidukalt ja purustas Läti tippklubi

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Credit24 Meistriliigas alistas Tallinna Selver täna kodusaalis 3:0 (25:17, 25:18, 25:21) Jekabpils.

Kiirelt kulgenud kohtumises, kus ükski geim ei kestnud üle 25 minuti, sai Selver kohe oma mängumootori käima. Selveri parimana tõi 13 punkti Andrus Raadik, 11 lisas Renee Teppan. Lätlaste parimaks tõusis üheksa punktiga Pavels Jemeljanovs.

Hooaja viienda võiduga tõusis Selver tabelis viiendaks, vaid punkti kaugusele jääb teine Läti klubi RTU Robežardze Jurmala.

Enne mängu:

Selver on viimastel nädalatel olnud väga heas hoos, liigamängus saadi viimati 3:1 jagu Pärnu Võrkpalliklubist, karikavõistlustel lülitati poolfinaalis konkurentsist Saaremaa Võrkpalliklubi. Tõsi, Jekabpilsi näol pole tegemist lihtsa vastasega, sest nad on tabelis vastavalt Saaremaa ja Tartu järel kolmandad. Selver on kuues.

Selveri peatreener Rainer Vassiljev ütles võrkpalliliidu pressiteate vahendusel, et meeskond treenib hetkel juba ka 22. detsembril toimuvale karikafinaalile mõeldes. «Oleme kindlasti üldises pildis positiivses meeleolus. Üldine fookus on suunatud karikafinaalile ja oleme seetõttu ka treeningplaane vastavalt kohandanud.

Oleme pärast tihedat mängugraafikut saanud nüüd rohkem jõusaalis tööd teha, mis on mängijatele ülivajalik. Jekabpilsi ja järgmisel nädalal TalTechi mäng on mõneti ka ettevalmistus karikafinaaliks,» rääkis ta.

«Jekabpils on aastaid Lätis olnud üheks tugevamaks jõuks, teevad oma asja üsna professionaalselt. Nad on alati olnud emotsionaalne noortest koosnev võistkond, kes on nüüdseks kaua kokku mänginud ja kogemust juurde saanud,» sõnas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles