Rafael Nadali üllatuslik ülestunnistus: ma armastan pidusid ja tekiilat

Postimees Sport
Copy
Rafael Nadal avaldas avameelses intervjuus, et talle meeldib pidutseda ja lemmik alkoholijook on tekiila. Foto pärineb aga novembri lõpus toimunud ATP finaalvõistluse poolfinaalist.
Rafael Nadal avaldas avameelses intervjuus, et talle meeldib pidutseda ja lemmik alkoholijook on tekiila. Foto pärineb aga novembri lõpus toimunud ATP finaalvõistluse poolfinaalist. Foto: Frank Augstein/AP/Scanpix

Tennise maailma edetabeli teine number Rafael Nadal hoiab tavapäraselt oma eraelulised küsimused privaatsena ning ei tavatse nendel teemadel sõnavõtte teha. Hispaanlane on võtnud eesmärgiks paista silma tegudega tenniseplatsil, mitte sellest väljaspool. Ometi avaldas tähtmängija hiljutises intervjuus, et ka temale meeldib vahepeal lõõgastuda.

34-aastane endine maailma esireket rääkis avameelses intervjuus endale meelepärasest alkoholijoogist, šokolaadi sõltuvusest ja filmidest, mis teda nutma ajavad. «Ma armastan pidutseda! Muidugi joon ma siis alkoholi. Minu lemmikjook on tekiila,» üllatas Nadal detailidega, mida ta varem polnud avalikkusega jaganud.

Hispaania meelelahutussaates El Hormiguero toimunud teleintervjuus toonitas Nadal muidugi pidude ja alkoholi salakavalust ning manitses inimesi pidutsema vastutustundlikult. Ta kinnitas, et teab täpselt, kus jookseb tema piir ja ta ei ületa kunagi punast joont. Ta tõi huvitava paralleeli tenniseväljakul toimuvaga. «Ma pole kunagi väljakul tennisereketit loopinud,» ütles Nadal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles