Tšarterlennud ja vaid neile mõeldud lennujaam: rootslased naasevad suusakarusselli ettevaatlikult

Kaur Nukka
Copy
Rootsi suusatäht Frida Karlsson ei teeni koos koondislastega tänavu poodiumikohtade eest nii palju kui mullu.
Rootsi suusatäht Frida Karlsson ei teeni koos koondislastega tänavu poodiumikohtade eest nii palju kui mullu. Foto: Hanninen/Newspix24/SIPA/Hanninen/Newspix24/SIPA/Scanpix

Rootslased loobusid Šveitsis Davoses sel nädalavahetusel toimuvast murdmaasuusatamise MK-etapist, kuid osalevad uue aasta esimesel päeval samas riigis algaval Tour de Skil. Võtmekohaks on väike lennujaam, mis on avatud vaid rootslastele. «Kahju on öelda, et me ei taha inimestega kohtuda, kuid praegu on nii,» ütles Rootsi koondise peatreener Anders Byström.

Rootslased ei osale nii sel nädalavahetusel Davose MK-etapil kui ka järgmisel nädalal Saksamaal Dresdenis, sest nakatumise risk arvatakse olevat liiga suur. Kuidas on siis aga võimalik, et suusatajad saavad kohe osaleda jaanuaris Tour de Skil, mis toimub kahes erinevas Kesk-Euroopa riigis?

«Ma mõistan, et see küsimus tekib, kuid miks me ei võiks minna Šveitsi juba praegu? Kui hindasime kaks nädalat tagasi olukorda, olid meil broneeritud nii lennud kui ka hotellid. Mõned detailid vajasid peale Ruka MK-etappi ülevaatamist. Eks ole näha, kas plaan töötab nüüd paremini,» rääkis Byström.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles