BLOGI Eesti laskesuusanaiskond pälvis nädalatagusega võrreldes ühe võrra parema koha

Postimees Sport
Copy
Regina Ojal läks Kontiolahti teatesõidus avavahetus nässu.
Regina Ojal läks Kontiolahti teatesõidus avavahetus nässu. Foto: Jarek Jõepera

Laskesuusatamise MK-etapil Hochfilzenis võitis naiste 4x6 km teatesõidu Norra Prantsusmaa ja Rootsi ees. Eesti kvartett pälvis ühe võrra parema koha kui nädal tagasi Kontiolahtis, lõpetades 16-ndana. Postimees kajastas võistlust otseblogis.

Enne võistlust:

Nädala tagasi Kontiolahtis peetud teatevõistlusel oli Eesti rajal koosseisuga Regina Oja, Tuuli Tomingas, Johanna Talihärm ja Kadri Lehtla. Paraku eestlannad finišisse ei jõudnud, protokolli läks kirja 17. koht.

Täna stardib Eesti samas koosseisus, ent teises järjekorras. Avavahetust sõidab Lehtla, kes annab teate üle Tomingasele. Kolmandana tuleb rajale Talihärm ning ankrunaiseks on Oja.

Eile sõitsid naised end soojaks 7,5 km pikkusel sprindidistantsil, kus eestlannade parim oli Johanna Talihärm 66. (2+0;  +2:16,1) kohaga. Tuuli Tomingas oli 72. (0+3; +2:24,4), Regina Oja 82. (1+2; +2:39,3) ja Kadri Lehtla 100. (1+3; +3:43,3).

Täna kell 15.45 peetakse ka meeste 12,5 km jälitussõit, kus eestlastest on ainsana rivis eile sprindis 51. koha teeninud Kalev Ermits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles