Müürsepa juhendatava Kalev/TLÜ kohutav hooaeg jätkus hirmsa saunaga

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Martin Müürsepal pole käsil lihtsad ajad...
Martin Müürsepal pole käsil lihtsad ajad... Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eesti korvpallimeistrivõistluste tänases ainsas mängus alistas Pärnu Sadam koduväljakul väga kindlalt 93:55 Tallinna Kalev/TLÜ. 

Koduperemehed otsustasid mängu saatuse juba avapoolajaga, mis võideti 48:32. Külaliste mäng muutus aga veelgi kehvemaks: kolmandal veerandajal visati vaid seitse punkti. Kuigi Kalev/TLÜ oli viimasel neljandikul ühega parem, polnud suurest kaotusest pääsu. 

Pärnu peatreener Heiko Rannula sai täna heldelt jagada mänguaega ka neile, kes reeglina eriti võimalust ei saa. Alla kümne minuti müttas vaid Mihkel Kersalu, kes ei saanud ainsana kätt valgeks. 

Võitjate resultatiivsemaks kerkis 17 punkti kogunud Kasper Suurorg. Kahekohalise skoorini jõudsid ka Robert Valge (14) ja Edon Maxhuni (11). 

Kalev/TLÜ pealik Martin Müürsepp pidi hakkama saama tagameeste Brandis Raley-Ross'i ja Siim-Markus Postita, lisaks ei teinud kaasa Karl-Johan Lips. Parimaks tõusis 14 punkti visanud Kent-Kaarel Vene, Kristen Kasemets lisas 13 silma. 

13 mängust 11 võitnud Pärnu kindlustas liigas esikohta. Kalev/TLÜ vajus aga veelgi madalamale põhja, kahe võidu kõrvale teeniti 12. kaotus. Kusjuures lüüa on saadud üheksas mängus jutti. Viimane võit pärineb 28. oktoobrist, mil alistati TalTech. 

Tabeliseis: 

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles