Postimehe taskuhäälingus «Kehakultuur» oli ajakirjanikel Karl Juhkamil ja Christopher Kruttol külas aastakümneid teraselt vormel 1-te jälginud Tarmo Klaar, kellega koos vaadata lõppenud F1-hooajale tagasi. 

Lõppenud hooaega võib Mercedese hüüdnimest tulenevalt kutsuda hõbenoolte hooajaks. Briti tiim tuli, nägi ja võitis ning nende masendavat üleolekut tõestas ka üheks etapiks nende masinasse istunud George Russell.

Lewis Hamiltoni seitse maailmameistritiitlit on küll ütlemata vinge saavutus, kuid Mercedese ülevõim kuninglikus sarjas tšempioni aktsiatele kasuks ei tule. Arvestades, et Mercedese noorteprogrammist võib leida ka 16-aastase Pauli Aroni nime, siis kas eestlased peaksid tulevikku silmas pidades olema lootusrikkad?

Mida arvata noorte sõitjate testipäevast, millest võtab osa peagi 40. juubelit tähistav Fernando Alonso? Miks erutab 15 aastat vana Renault R25 masin põrinafänne rohkem kui tänavune neljarattaline?

Ferrari sipleb F1 mõistes praktiliselt põhjamudas. Kas enne hooaega oli märke, mille abil saanuks säärast krahhi ette ennustada? 

Kuidas on võimalik, et hooaja kokkuvõttes neljandaks platseerunud ning rahvakeeli lihtsurelike maailmameistriks kroonitud Sergio Perezil pole uueks aastaks töökohta?

Kui suur on tõenäosus, et Jüri Vips kihutab 2022. aastal ikkagi vormel 1 sarjas? 

Vastuse said need ja paljud teised küsimused. Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy