Kevin Korjus kolis võidusõiduriiki Inglismaale

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Liis Treimann

Eesti vormelilootus Kevin Korjus vahetas elukohta ja kolis Inglismaale Oxfordi, et võidusõidumaailm oleks käe-jala juures.

«Seda soovis Korjuse mänedžerfirma Gravity,» sõnas Korjuse pressiesindaja Martin Korjus Postimehele. «Oluline on, et Kevin viibiks hooaja ettevalmistusperioodil võimalikult palju inseneride ja õpetajate juures. Siiani läks väga palju aega raisku lihtsalt lendamise peale.»

Samuti näeb Korjus enne hooaega kõvasti vaeva füüsise kallal. «Füüsiline trenn on asi, mida on vaja teha pidevalt ja treenerite silma all, eriti ettevalmistusperioodil,» ütles Martin Korjus. «Pidev edasi-tagasi lendamine röövis ka siin väärtuslikke tunde.»

Korjus jätkab endiselt koolihariduse omandamist Tallinna Gustav Adolfi gümnaasiumis, abiks on individuaalprogramm ja e-õpe.

Tuleval hooajal sõidab Korjus kõikide märkide järgi jätkuvalt Tech 1 meeskonna autoga Renault 3.5 sarjas. Lepingut veel alla kirjutatud pole, kuid see peaks õige pea juhtuma. «Sülitame muidugi kolm korda üle õla, aga ei näe küll hetkeseisuga midagi, mis võiks takistuseks saada,» ütles Martin Korjus.

On selge, et püsiv Inglismaal viibimine aitab Korjusel ka paremini tippklassi vormelitiimide huviorbiidis püsida. Eelmise aasta lõpus esmakordselt vormel-1 auto rooli keerama pääsenud Korjusel pole siiski mõistetavalt lootust niipea taas kuningliku sarja masinat proovida. «Gravity programmi puhul ei või küll iial teada, mida elu toob, aga esimesed võimalused võivad avaneda ehk kevadel või pigem isegi suve teises pooles,» prognoosis Martin Korjus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles