Järelvaadatav Saaremaa lõpetas lätlaste vastu neljamängulise kaotusteseeria

Postimees Sport
Copy

Tänavust võrkpallihooaega maruliselt alustanud, kuid viimastel nädalatel selgelt lati maha ajanud Saaremaa VK-l on võimalik teha kurba seeriasse parandusi, kui koduväljakul võõrustatakse RTU/Robežsardze/Jurmala meeskonda. Koduväljakul pallinud Saaremaa võttis kindla 3:1 võidu.

 

Enne mängu:

See, et saarlased on kaotanud praeguseks neli mängu järjest, on fakt, kuid siinkohal on tähtis vaadata ka konteksti. Kolm kohtumist peeti Selveriga, kel oligi võrreldes aasta algusega kõvasti arengupotentsiaali, eurosarja kaotust Ukraina klubile Horodoki ei saa samamoodi pidada täielikuks krahhist. Aga fakt jääb: sellist kaotusteseeriat pole Saaremaal varem olnud.

«Me pole tegelikult halvasti mänginud. Oleme kohati eksinud, ent väga suuri ärakukkumisi ei ole ette tulnud,» sõnas peatreener Ioannis Kalmazidis pärast viimast allajäämist eurosarjas. «Kui näiteks teisipäeval (kohtumises Horodokiga - toim) juhtunuks viimased paar punkti meie kasuks tulema, räägiksime praegu ilmselt Saaremast kui fantastilisest tiimist. Sageli on piir edu ja ebaõnnestumise vahel väga õhuke.»

Ka meeskonna mänedžer Hannes Sepp ei tõtanud pärast eurosarja allajäämist häirekella lööma. «Ma ei ütleks, et oleks midagi katastroofilist. Lihtsalt kolmes väga olulises mängus (kaks karika-, üks eurosarjas – toim.) pole me suutnud oma taset välja mängida. Aga kriis oleks palju öelda. Oleme pettunud. Kõik peavad peeglisse vaatama ja mõtlema, mida saaks paremini teha. Meil kindlasti on ideid, mida treeneritega arutame.»

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles