Vitali Teleš saab Nõmme Kalju esiväravavahiks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Teleš.
Vitali Teleš. Foto: Allikas: Nõmme Kalju

Viimased kolm hooaega Soome kõrgliigas FF Jaro väravat kaitsnud Teleš jääb esialgu Nõmme Kaljusse eesoleva hooaja lõpuni ning võtab klubis sisse esiväravavahi koha.

 

«Liitumine Nõmme Kaljuga valmistab mulle rõõmu. Meeskonnas valitsev positiivne atmosfäär ja klubi ambitsioonid tegid minu otsuse kergemaks. Sulandusin hästi kollektiivi ja annan endast parima, et Kaljule oma kõrgete eesmärkide saavutamisel abiks olla. Hea meel on ka selle üle, et saan üle hulga aja kodupubliku ees mängida,» täheldas Teleš klubi kodulehel.

Sergei Terehhov lisab: «Väravavahi küsimus tekitas meie jaoks muret. Teleši liitumisega võime öelda, et 85% ulatuses on meeskond eesolevaks hooajaks komplekteeritud.»

Oma esimese liigamängu Nõmme Kalju särgis peab Teleš 10. märtsil Sportland Arenal, kus Meistriliiga avamängus on vastaseks mitmekordne Eesti meister FC Levadia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles