Kõmulise perekonna helesinine unistus sai viimaks teoks

Karl-Joosep Küngas
Copy

​Teravate ja mingil määral ka ülbete väljaütlemistega LaVar Balli unistus ning lubadus sai möödunud nädal teoks. Ta andis kolm aastat tagasi avalikkusele teada, et kõik tema kolm poega jõuavad ühel päeval NBAsse. Detsembri alguses nõnda ka juhtus.

Seda peeti täiesti jaburaks, sest olgugi, et vanim laps Lonzo Ball oli end juba tõestanud ja temasse usuti, siis teised kaks polnud tol hetkel kaugeltki nõnda kõrge lennuga. Päeval, mil Lonzo viimaks draft'i teise valikuna Los Angeles Lakersi poolt NBAsse valiti, ütles noormehe isa, et see pole kõik ning oodake veidi ja nad kõik mängivad NBAs. Toona järgnes sellele terav kriitika ja paljud soovisid, et lobamokaks titulleeritud endine ameerika jalgpallur oma suud rohkem kinni hoiaks.

Tänavu novembris peetud 2020. aasta draft'is istus LaVar oma noorima poja LaMelo kõrval mütsiga, millele oli lasknud kirjutada sõnad «Ma ütlesin seda teile». Nimelt sai viimasena ilmavalgust näinud pojast teine vennas, kes kolme parima draftivaliku seas NBAsse valiti. Varem pole säärast tähist keegi suutnud näidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles