Kolmanda järjestikulise võidu noppinud Žalgiris kostitas Fenerbahcet korraliku saunaga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kaunase Žalgiris noppis täna Euroliigas hooaja kaheksanda võidu.
Kaunase Žalgiris noppis täna Euroliigas hooaja kaheksanda võidu. Foto: Karolis Kavolelis/Scanpix Baltics

Euroliiga 15. voorus võõrustas Leedu au ja uhkus Kaunase Žalgiris koduareenil Istanbuli Fenerbahce meeskonda. Õigeks mänguks täna ei läinudki ja Žalgiris võttis 99:62 võidu.

Korra Euroliigas tõsises mõõnas olnud Žalgiris on oma mängu taaskord korralikult käima saanud. Tänasele mängule tuldi Panathinaikose ja Baskonia vastu saadud kahe järjestikulise võidu pealt ning Fenerbahcet täna mängu ei lubatudki.

Kohtumine algas Žalgirise võimsa 17:2 spurdiga ning ohtlikud olid kõik Leedu klubi mängumehed. Endale kaevatud august ei õnnestunudki Türgi meeskonnal täna välja tulla, sest teise veerandi keskpaigaks oli kodumeeskonna edu paisunud juba 27-punktiliseks.

Riietusruumist tagasi tulles võis oodata, et Fenerbahce kuidagi oma mängupilti muudab, kuid Žalgirise enesekindlust ei suudetud enam väärata. Kolmanda veerandi lõpus oli kodumeeskonna edu juba lausa 37 silma ning seega sai võis Žalgirise peatreener Martin Schiller oma noormängijatele ohtralt mänguaega jagada.

Võitjate kasuks viskas täna parimana Augustine Rubit 18 punkti. Teda toetasid veel Marius Grigonis 12 ja Arturas Milaknis ning Nigel Hayes 11 silmaga. Kaotajate edukaimana tõi Nando De Golo 14 punkti.

Žalgiris teenis täna hooaja kaheksanda võidu seitsme kaotuse kõrvale. Sellega tõustakse Euroliiga tabelis üheksandale kohale. Raskustes sipleva Fenerbahce jaoks oli see juba hooaja 10 kaotuseks viie võidu kõrvale.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles