Sirsnins jääb siiski Tarvasse

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rinalds Sirsnins
Rinalds Sirsnins Foto: fibaeurope.com

Kuigi Eesti Korvpalliliidu koduleheküljel on kirjas, nagu oleks Rakvere Tarva lätlasest tagamees Rinalds Sirsnins alates 20. jaanuarist meeskonnast lahkunud, viibib ta jätkuvalt Rakveres ja ilmselt juba täna lülitatakse ta uuesti meeskonna koosseisu.

Korvpalliliit peatas Sirsninsi litsentsi seoses testiperioodi lõpuga. Kui klubi soovib registreerida palluri hooaja lõpuni, tuleb maksta täiendav litsentsitasu. Tarva peatreeneri Andres Sõbra kinnitusel saabki see täna tehtud.

Eesti korvpallis valitsevate reeglite kohaselt peab klubi tasuma kolmanda leegionäri palkamise eest alaliidule 3000 eurot. Kui aga mängija võetakse klubisse katseajaga, tuleb selle perioodi eest maksta 800 eurot. Ülejäänud summa kantakse üle pärast püsiva lepingu sõlmimist. Seega peab Tarvas kandma täna Korvpalliliidu arvele veel 2200 eurot.

Tarvas peab oma järgmise kohtumise reedel, kui kodus minnakse vastakuti hiljuti Tartu Ülikooli alistamisega korvpaliüldsust raputanud Pärnuga. Ilmselt soovib Sõber selles mängus vahepeal kannavigastust ravinud lätlast taas kasutada.    
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles