Käsipalli karikavõitja selgus pika karistusvisete seeria järel

Postimees Sport
Copy
Eesti karikavõitja naiste käsipallis 2020 Reval/Sport/Mella.
Eesti karikavõitja naiste käsipallis 2020 Reval/Sport/Mella. Foto: Eesti käsipalliliit

Pühapäeval toimus naiste käsipalli karikavõistluste finaal, mille võitis karistusvisete seeria järel Reval/Sport/Mella.

Finaalis kohtusid Reval-Sport ja Reval-Sport/Mella, kes said karikavõistluste põhiturniiril vastavalt esimese ja teise koha. Avapoolaja järel oli Reval/Sport juhtimas 10:8, kuid normaalaja lõpuks oli seis viigis 16:16 ning võitja selgitamiseks läks tarvis karistusviskeid.

Esimeses karistusvisetevoorus jäid väravad sündimata, sest mõlema naiskonna väravavahid suutsid seitsme meetri visked tõrjuda. Samm-sammult liiguti samas rütmis, kuni tablool oli viigiseis 21:21. Reval-Spordi eest ei suutnud palli väravasse toimetada Maarja Treiman, aga Mella poolt ei eksinud Angelina Šalk ja nii krooniti seisuga 22:21 karikavõitjaks Mella naiskond.

Tänases finaalis oli Mella suurimaks skoorijaks Jekaterina Tšerneštšuk, kelle arvele kanti 5 väravat. Kolm naist - Anastasjia Bušina, Karina Paju ja Angelika Šalk - said kirja 4 tabamust, Elizaveta Mironova viskas kaks, Anastassia Volkova, Jana Snežitskaja ja Elina Tšerkassova igaüks ühe värava.

Reval-Spordi poolt panustas Polina Gorbatsjova 7 väravaga, Veronika Londaku kontosse läks 5 ja Maarja Treimani arvele 4 tabamust, Valeria Pavlenko lisas 3 ja Angelina Samoylova kaks väravat.

Kolmanda koha sai põhiturniiril Kehra naiskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles