Rene Mandri edestas Tour down Underil Lance Armstrongi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: Toomas Huik

Austraalias alanud hooaja esimese ProTour‘i kalendrisse kuuluva mitmepäevasõidu Tour Down Under avaetapi võitis grupifinišis aastatagust tuurivõitu kaitsev sakslane Andre Greipel (Team Columbia). Eestlased Rene Mandri (Ag2r) ja Rein Taaramäe (Cofidis) lõpetasid sõidu peagrupis.

Teisena lõpetas austraallane Baden Cooke (UniSA)  ja kolmanda koha sai Stuart O‘Grady (Saxo Bank) samuti Austraaliast, vahendab rattaprofid.com.

Rene Mandri ning külmetushaigusega maadlev Rein Taaramäe lõpetasid sõidu kindlalt peagrupis. Mandrile märgiti protokolli 61. koht, Taaramäe sai 124. koha. Oma comeback'i tegev Lance Armstrong (Astana) lõpetas sõidu Taaramäest paar kohta eespool ja sai 120. koha.

Homme on tuuril kavas 145 kilomeetri pikkune etapp, mis viib ratturid Hahndorfist Stirlingusse, Tour Down Under lõpeb pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles