Postimehe spordisaates «Kehakultuur» oli ajakirjanikel Jarmo Jagomäel ja Ville Arikesel külas BC Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask. 

Esimest hooaega ametis olev Kask sai kohe korraliku väljakutse. Koroonaviiruse pandeemiaga kaasnes palju ootamatut, mis teeb töö keeruliseks. 

Mänedžer avas tausta, milline kadalipp tuleb Venemaale mängimiseks ja sealt naasmiseks läbida. Lisaks vajutavad testimisega kaasnevad kulud võistkonna eelarvesse tõsise augu. Kuidas see õnnestub ära lappida? 

Lisaks tuleb juttu võistkonna komplekteerimisest. Miks läks pika mängija otsimisega nõnda kaua? Kuidas tuhandete kandidaatide seast õige välja valitakse? Milline näeb välja mängijate värbamisprotsess? Aga viimaks on võistkond koos, mis annab lootust, et tänavugi võideldakse koha eest VTB Ühisliiga play-off'is. 

Heidame pilgu ka mängijatele. Senise hooaja silmapaistvam tegija on Marcus Keene, kes teinud häid esitusi, kuid «säranud» ka negatiivselt. Milline on keevaline jänki väljaspool platsi? Mis järgnes Pärnu mängudes saadud tehnilistele vigadele?

Luubi alt käib läbi ka Devin Thomas, kelle suhtes oli alguses kõhklusi ka võistkonnal. Miks jõudis tagasi Kalev/Cramosse Chavaughn Lewis? Kuidas meelitati koju Janari Jõesaar? Vastuse saavad need ja paljud teised põnevad küsimused.

Saate lõpus selgub ka see, kuidas ja miks edukas kergejõustiklane Kask korvpalli juurde jõudis. Mida ta praegusest tööst arvab? Kuula ja saad teada! 

 

Kommentaarid
Copy