Dani Sordo paarimeheks saab Hispaania üks kogenumaid kaardilugejaid (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Viimased hooajad luges Dani Sordole (esiplaanil) kaarti Carlos del Barrio (taustal), kuid uuest aastast lähevad kahe kange teed lahku.
Viimased hooajad luges Dani Sordole (esiplaanil) kaarti Carlos del Barrio (taustal), kuid uuest aastast lähevad kahe kange teed lahku. Foto: Hyundai Motorsport

Ott Tänaku ja Thierry Neuville'i kõrval on üheks Hyundai kolmandaks sõitjaks tuleval aastal Dani Sordo, kes poolitab hooaega Craig Breeniga. Nüüd on selgeks saamas ka see, kes hispaanlasele kaarti loeb. 

Kui varasemalt on Hispaanias spekuleeritud, et seda hakkab tegema 35-aastane Sara Fernandez, siis nüüd kirjutab väljaanne AS, et see nii pole ning Sordo paarimeheks saab hoopis kahekordne riigi meister Borja Rozada.

39-aastase hispaanlase näol on tegemist riigi ühe kogenuima kaardilugejaga, kes alustas karjääri 1999. aastal Ismael Franco kõrval. Hiljem on ta teinud koostööd veel mitmete-mitmete sõitjatega: Manuel Muniente, Quique García Ojeda, Fernando Navarrete, Manuel Rueda, Armide Martín, Alberto Monarri ja Albert Lloveraga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles