VIDEO ⟩ Hooaja esimene mõisa peale lahing pakkus säravaid emotsioone

Postimees Sport
Copy
Aadu Lukase karikafinaalis alistas Tallinna Selver 3:1 Tartu Bigbank meeskonna.
Aadu Lukase karikafinaalis alistas Tallinna Selver 3:1 Tartu Bigbank meeskonna. Foto: Tairo Lutter

Teisipäeval peetud Aadu Luukase karikavõistluste finaalis alistas Tallinna Selver võõral väljakul tiitlikaitsja Tartu Bigbank 3:1 (21:25, 25:20, 25:18, 25:23).

Baltic Broadcasting avalda YouTube'is lühikese, ent emotsioonidest tulvil videokokkuvõtte mõne päeva tagusest matšist. Vaata ja naudi: 

Selveri koosseisus tuli esimest korda Eesti karikavõitjaks Renee Teppan, kes tunnistas, et tunne on vägev. «Alati on tore midagi võita. Tõsi, esimene karikavõit, kuid üks valus kaotus on ka meeles. Mäng oli mõistagi natuke veider, kuna atmosfääri tegelikult polnud, selline vaikuses toksimine. Veider, aga võidu väärtust ei kahanda,» sõnas diagonaalründaja matši järel. 

Kapten Andrus Raadik on varasemalt Eesti karikat mitmel korral võitnud, kuid tundis eelkõige rõõmu meeskonnakaaslaste üle, kelle jaoks oli tegu üldse esimese suurema võiduga. «Erinevalt Teppanist oli minu jaoks see naljas karikas. Mul on siiralt hea meel nende noorte meeste üle, kes said karika, olles selles peaarhitektid. Renet Vanker, Mihkel Varblane, Oliver Orav, neile oli see esimene suurem tiitel, kus nad ise ka midagi tegid. Publikuta oli tõesti raske, eks ta mentaalne duell oli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles