Tartu Ülikooli korvpallur siirdus Saksamaa kõrgliigasse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heila Rosenfeldt Eesti koondise särgis.
Heila Rosenfeldt Eesti koondise särgis. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Tartu Ülikooli naiskonnas hooaega alustanud Heila Rosenfeldt lõi käed Saksamaa meistriliiga klubiga BV Wolfenbüttel Wildcats.

Wildcats on hetkel 19 punktiga meistriliiga tabelis teisel kohal. Viimases mängus saadi 83:67 võit tabeli liidri Eisvögel USC Freiburg naiskonna üle. Rosenfeldt mängis 12 minutit ja viskas 6 punkti.

Liidernaiskonnal on kirjas 11 võitu ja 3 kaotust ning Wildcatsil 10 võitu ja 4 kaotust. Naiskonna järgmine kohtumine mängitakse 28. jaanuaril BG´89 Avides Hurricanes'i naiskonna vastu, kes on tabelis üheksandal positsioonil. 

Eelmist hooaega alustas Rosenfeldt samuti Tartu Ülikooli naiskonnas, kuid siirdus jaanuaris Soome klubi Forssan Alku ridadesse. Varem on eestlanna mänginud Taani LemVig Basketi naiskonnas ja Saksamaa meistriliigas Chemnitzi Chemcatsi naiskonnas.

Lisaks Rosenfeldtile mängivad sel hooajal Saksamaal veel kaks Eesti naist. Samuti meistriliigas pallib Mailis Pokk, kelle koduklubi TSV 1880 Wasserburg püsib kuue võidu ja seitsme kaotusega kaheksandal kohal ning Liisi Sokmann, kes mängib 2. Bundesliga klubis
DJK Don Bosco Bamberg. Sokmanni klubi on käesoleval hooajal võitnud kõik 12 kohtumist ning püsib kindlalt liidrikohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles