Viis Manchester City jalgpallurit jääb koroona tõttu järgmisest mängust eemale

Toimetas Ville Arike
Copy
Manchester City peatreener Pep Guardiola.
Manchester City peatreener Pep Guardiola. Foto: LINDSEY PARNABY/AFP/Scanpix

Värske testimise järel on selgunud, et Inglismaa jalgpalliliiga pühapäevasest kesksest mängust Chelseaga peab eemale jääma viis Manchester City jalgpallurit, kes on nakatunud koroonaviirusega.

Positiivse testitulemuse on andnud Kyle Walker, Gabriel Jesus ja veel kolm mängijhat, kelle nime pole avaldatud. Nad kõik viibivad isolatsioonis. «Arvan, et Premier liiga ei luba meil mängijate nimesid avaldada, aga pühapäeval näete isegi, kes puuduvad,» vahendas BBC Guardiola sõnu.

28. detsembril lükati juba City mäng Evertoniga edasi, kuid nüüd on selgunud, et ülejäänud mullis asuvad mängijad on andnud negatiivse proovi ja võivad väljakule minna.

Guardiola sõnul taheti mängida ka Evertoni vastu, kuid samal päeval saadi uusi positiivseid testitulemusi ja seetõttu otsustas Premier liiga mängu ära jätta.

Nii City kui ka Chelsea on kogunud 26 punkti, kuid neist esimene 14 ja teine 16 mängust. Ülitihedast tabelis jagatakse koos Aston Villa, Tottenhami ja Southamptoniga viiendat kohta. Eespool on Liverpool 33, Manchester United 30 ning Leicester ja Everton 29 punktiga.

Täna on vastamisi Everton - West Ham (kell 19.30) ja Manchester United - Aston Villa (kell 22).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles