Kohutav: Norra jalgpalluri käes plahvatanud tulevärk põletas nägu ja kahjustas silmi

Toimetas Ville Arike
Copy
Omar Elabdellaoui (vasakul) mänguhoos.
Omar Elabdellaoui (vasakul) mänguhoos. Foto: Seskimphoto via www.imago-images.de/imago images/Seskim Photo/Scanpix

Istanbuli Galatasaray klubis leiba teeniv Norra jalgpallikoondislane Omar Elabdellaoui viidi vana-aastaõhtul haigla intensiivravipalatisse, sest tema käes plahvatas aastavahetuseks hangitud tulevärgiseade.

Elabdellaoui nägu sai põletushaavu ning kõige rohkem valmistab muret kahjustada saanud silmade olukord. Täpset diagnoosi pole arstid veel pannud. Väljaande Mirror teatel kardab mängumees, et ta võib jääda osaliselt pimedaks.

Agentuuri Reuters teatel on varem ka Manchester City ridadesse kuulunud Elabdellaoui teadvusel ning tema elu pole ohus, vahendas Galatasaray. 

Türgis algas neljapäeva õhtul kell 21 koroonapandeemia tõttu neli päeva kehtiv liikumiskeeld. Seetõttu polnud suured uusaastapidustused tänavatel võimalikud, inimesed lõbutsesid kodudes ja tegid ka ilutulestikku.

Galatasaray asepresident Abdurrahim Albayrak ütles Reutersile: «Omari käes olnud tulevärk plahvatas. Ta saab rääkida ja arstide küsimustele vastata. 2020. aasta oli õnnetu ning Galatasaray liikmed said veel viimasel minutil nõnda ebameeldiva uudise.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles